Wie is mesoloog Robbert Brouwer in Hilversum?

Ik ben Robbert Brouwer, mesoloog, acupuncturist en fysiotherapeut in Hilversum en Zeewolde. In de meer dan 25 jaar dat ik werkzaam ben geweest als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik mijzelf tevens mogen specialiseren in diverse andere therapievormen, waaronder mesologie. Dit komt voort uit de idealistische gedachte voor elke patiënt de meest optimale vorm van therapie te bieden.

Mijn ervaringen met mesologie

Ik vind het als therapeut erg mooi om te zien dat middels mesologie zeer goede resultaten te behalen zijn. Ondanks dat deze geneeswijze in de ogen van sceptici te weinig wetenschappelijke onderbouwing zou hebben is de basis voortgekomen uit de fysiologie van de reguliere geneeskunde. Soms vertellen cliënten mij dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar mesologie wel.
De effectieve werking van mesologie voor diverse klachten worden dan ook met de tijd meer en meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft mesologie inmiddels al een sterke wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit sterk.

Voor al uw vragen over mesologie en over de behandeling van uw klacht, kunt u hier terecht. Tevens is het mogelijk om telefonisch meer informatie op te vragen of om een afspraak voor een intakegesprek met aanvullende behandeling in te plannen. Hiervoor zijn wij bereikbaar op de telefoonnummers: 035-6834222 (Hilversum) of 036-5301175 (Zeewolde).

Mijn collega's in Medisch Centrum Seinhorst

Naast dat ik zelf actief ben als behandelend therapeut, is er een zeer ervaren en deskundige collega-mesoloog werkzaam in ons centrum. Als mesoloog ben ik overigens op twee verschillende locaties in Hilversum werkzaam en daarnaast ook nog in Zeewolde.

 
Locaties:
Mesologie Hilversum aan de Daltonstraat 176 te Hilversum
Mesologie Hilversum aan de Zenderstraat 109 te Hilversum  (MC Seinhorst)
Mesologie Zeewolde aan het Gildenveld 83 te Zeewolde ( MC het Gildenhuis)Telefoonnummer van de mesologiepraktijk:

06- 18090749


Mijn emailadres: info@mesologiehilversum.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur


Lid van: