Praktijk één, Mesologiepraktijk Robbert Brouwer     

Welkom bij Robbert Brouwer, Praktijk één, Praktijk voor Mesologie te Hilversum en Zeewolde. Mijn naam is  Robbert Brouwer, praktijkhouder en tevens behandelend mesoloog,acupuncturist en fysiotherapeut.

Heeft u een gezondheidsprobleem of aandoening en wilt u deze graag op een natuurlijke en effectieve wijze aanpakken? Dan is mesologie een goede keuze, want in heel veel gevallen biedt mesologie uitkomst. De wachttijd voor een behandeling mijn mesologie praktijk is bovendien erg kort, waardoor u snel terecht kunt!

Op deze website vindt u meer informatie over mesologie, de werking ervan, hoe de behandelingen eruit zien, de behandeltarieven en welke vergoedingen u kunt ontvangen van uw zorgverzekeraar voor de genoten behandelingen.
Voor welke klachten kunt u mesologie gebruiken?
mesologie is werkzaam voor een zeer breed scala aan klachten. Deze brede werking van mesologie komt voort uit het feit dat mesologie uw zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hormonale systeem, uw spijsvertering en uw algehele functioneren verbeterd. Dat betekent echter niet dat het niet voor zeer specifieke klachten ingezet kan worden, want ook daarvoor is de werking van mesologie  inmiddels onomstotelijk aangetoond

Dit is een beperkt overzicht van de klachten die goed kunnen worden behandeld met mesologie. Voor een uitgebreider overzicht van de specifieke klachten die kunnen worden behandeld met behulp van mesologie, klikt u op deze link.

Over de mesologiepraktijk
De Acupunctuurpraktijk van Robbert  Brouwer bestaat nu ruim 30  jaar en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een zeer moderne, vakkundige en veelzijdige praktijk, waarbij zorg voor de patiënt centraal staat. De expertise van de praktijk is sinds begin 2014 uitgebreid met Mesologie. Uw klacht of aandoening kan hierdoor op meerdere niveaus waarop zij bestaat worden behandeld. Robbert Brouwer heeft binnen het netwerk van Mesologen veel collega's met specialisaties en zonodig zal u worden doorgestuurd naar een collega met nog meer expertise bij specifieke aandoeningen.

Voor meer informatie over mesologie of de behandelingen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.


 
Locaties:
Mesologie Hilversum aan de Kamerlingh Onnesweg 145a  te Hilversum 
Mesologie Zeewolde aan het Gildenveld 20E  te Zeewolde
Telefoonnummer van de mesologiepraktijk:

06- 18090749


Mijn emailadres: info@mesologiehilversum.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur


Lid van:
 


KvK:   54002931
 
Btw      NL067858582B01
 

De praktijk is aangesloten bij het klachtenregister
van Quasir en de tuchtcommissie TCZ

https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html